lördag, januari 21, 2006

Första kvällen

Igår somnade vi till tonerna av en glad fest med arabisk hit-musik som pågick nedanför vårt hotellrum. Vi åt vår första middag igår kväll på hotellets restaurang, som ligger precis vid hotellet och saknar egentliga väggar utan bara är täckt med plast och fylld med infravärme och vattenpipor. När musiken började kom snart ett par glada palestinier igång och dansade arabisk dans. Hotell som har internationella gäster är nästan de enda ställena man kan få alkohol på i Palestina. Vinner Hamas valet blir det slut med även det, påpekade Per.

1 Comments:

At 21:32, Blogger Ulrika said...

:-) Gästerna på restaurangen kommer från hotellet, och så är det palestinier. Som sagt, man kan inte dricka alkohol på särskilt många ställen... Mannen som spelade i går var dessutom väldigt bra på det han gjorde, så det var fullbokat.
När vi satt där så smattrade ösregnet mot presenningen, och på ett ställe läckte det in lite, över en rabatt. På somrarna tror jag att de tar bort presenningen.
Maten... Jag tog spenatgratäng, ett spenatlager som var stenhårt i kanterna, täckt med två centimeter ost... Skulle inte rekommendera det till nån. Men Per åt något kött som var ok.

 

Skicka en kommentar

<< Home